2021: Geçtiğimiz Yıl Neler Yaptık

Sektöründe lider, veri odaklı, iş zekası ve finansal uygulamalar sunduğumuz markamız Nerodata olarak 2021 verilerimizle karşınızdayız. 2021’de telekomünikasyon, finans ve perakende alanında çeşitli firmalarla anlaşmalar gerçekleştirdik. Nerodata 2021 yılında sektöründe öncü 4 markayı portföyüne kattı.

Sektöründe lider, veri odaklı, iş zekası ve finansal uygulamalar sunduğumuz markamız Nerodata olarak 2021 verilerimizle karşınızdayız. 2021’de telekomünikasyon, finans ve perakende alanında çeşitli firmalarla anlaşmalar gerçekleştirdik. Nerodata 2021 yılında sektöründe öncü 4 markayı portföyüne kattı. Bunlar;

 

ininal
Hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacıyla kurulan Ininal, düşük maliyetli, basit ve güvenilir finansal servisleriyle ininal Cüzdan ve ininal Kart’ları ile binlerce kullanıcıya kolaylık sağlıyor. Fatura ödeme, döviz alım satım, günün her saatinde para transferi gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

iPara
Türkiye’nin ilk online ödeme hizmeti olan iPara, kendilerini sürekli geliştirmenin yanı sıra hem üye işyerlerine hem de iş ortaklarına katma değerli hizmetler sunarak fayda sağlıyor. Sanal POS altyapısı ve Dijital Cüzdan hizmetlerini bünyesinde barındırıyor.

 

T.O.M.
Tom Dijital, teknoloji üretmek, paranın en teknolojik halini tüketiciler ile tanıştırmak için Aydın Holding çatısı altında kuruldu. Tom Pay ve Tom Finansman şirketlerinin sunduğu tüm özellikler tek bir mobil uygulamada finansal ihtiyaçları başka hiçbir şeye ihtiyaç olmadan tek bir cebe sığdırmak mümkün.

Ozan SuperApp
Para göndermeyi, almayı ve harcamayı her yerde herkes için basit ve kullanışlı hale getiren OZAN sayesinde kullanıcılar tüm fatura ödemelerini tek bir kanaldan anında ve kolaylıkla yapılabilecek.

Tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.

 

BEST STARTUP!
Nerodata, www.beststartup.co.uk/ tarafından ‘’En İyi Çalışılacak ve Satın Alınacak Dolandırıcılık Tespiti Girişimleri’’ listesine dahil edildi.

 

Nero AML Manager
Nerodata olarak, yeni ürünümüz ‘’Nero AML Manager’’ lansmanını gerçekleştirdik.
Binlerce kaynaktan gelen veri, yapay zeka ve makine öğrenmesinin gücünü kullanarak finansal suçu durdurun. Dakikalar içinde AML uyumluluğu ile bulut tabanlı PCI DSS uyumlu sunucularınızda veya kurumunuzun kendi veri merkezinde de kullanabilirsiniz.
• Güvenli ve şifrelenmiş
• Yapay zekanın gücü
• Müşterini tanı süreçleri
• Sınırsız ve periyodik sorgu
• Opsiyonel bulut